Metarmorphose Temps de fille Luckypack 2012

Så mitt luckypack har kommit nu och det är underbart^^
För de oinvigda så är ett luckypack lite av ett lotteri så att man vet vilka sorts saker man får, men itne exakt vilka. I det här fallet visste jag att jag skulle få en klänning, en väska, en blus och olika accessoirer. 
Det fantastiska råsa paketer, rosa och rött, otroliga färgkombinationer!
Framsidan, Metamorphosesvanarna.
Den fina väskan som kom med, jättebra att ha som shoppingväska! Och ja, nallen blåser glittriga bubblor från sin näsa när han sover, jag fattar inte riktigt heller....
Framsidan på JSK:n/klänningen! Det är små rosa stjärnor på den! Jag är helt förälskad i den, även om den är helt galen och kanske inte i god smak så tycker jag den är underbar. Snörningen machar inte rikigt tyget, men jag ska byta ut det mot ett råsa i samma färg som stjärnorna.
Och baksidan det är shirring både fram och bak vilket passar bra om man nu som jag inte har en japansk storlek på sin kropp^^ Underkjolen går inte hela vägen ner så volangen är genomskinlig!
Rosett som matchar klänningen, ganska enkel och liten, men det tyget behöver inte någon gigantisk rosett, det drar blickarna till sig ändå^^
Strumpor! Matchar inte klänningen för fem öre, men matchar massor med annat i min garderob. jag har redan börjat planera vilka kläder och olika outfits jag kan fixa med dem, älskar att de är blå, grå och bruna då jag har många kläder i de färgerna. Det ska stå metarmorphose.
Smycke, helt bedårande och det första brandsmycke jag äger. Det är oftast lite för dyra för min smak, men är det iett luckypack så^_-
Blus, bedårande och bästa kragen! Ett band att ha runt halsen medföljer.
Baksidan, liten rosett runt midjan och mycket shirring! Den är lång nog att jag kan ha på mig en kjol med den utan att visa magen vilket är underbart då jag har en ganska lång överkropp om man jämmför med en japanska.
Bloomers!!! Jag vill leva i dem, de är underbara, mysiga, mjuka och tillräckligt långa! Plus att de är rickligt med resår som sitter fantastiskt bra så! Kär i dem!
jag är jättenöjd med paketet, det var en hel del jag inte hade förväntat mig och klänningen är värkligen helt galen och kommer deffinitivt att uppdatera min garderob^^ Tack till min underbara syster som tog bilderna.

Conrad, Joseph; Mörkrets Hjärta

Böcker lästa: 45

Böcker kvar: 55

 

 

  • Utkommen 1902
  • Handling Historien följer Marlow som åker upp för en flod i Afrika för att försöka ta reda på var den mystersiske herr Kurtz befinner sig. Under resan får han höra en massvis om honom och vad han har åstakommit, men ju längre tid det går desto mer verkar Kurtz vara en grym och hård man. Vad är egentligen sanningen om Kurtz och vad kommer Marlow att hitta vid slutet på floden?
  • Karaktärer Marlow är som de flesta andra huvudkaraktärerna jag skriver om rätt så tråkig, men det spelar inne särskilt stor roll eftersom resten av personerna är det med. Jag vet att det finns en hel del människor som är väldigt förtjusta i den här boken, men för att vara ärlig så måste jag säga att jag inte riktigt kom in i den. Kanske är jag inne på rätt litteraturnivå och jag vet att min far kommer att misstycka, men jag tycker inne att den förtjänar den status den har dag. Krig är dåligt och män är angsty, det viste jag redan innan.
  • Språk Det är snyggt de kan jag inte saga något om, bra upplägg och lagom lättläst, men jag fann aldrig att jag blev särskilt tagen av den.
  • Slutsats Den är kort, och helt ok, så läs om det låter intressant, annars inte.

 

Två awkward lolita miner av fem.


RSS 2.0