Lolita giftexchange

I år är jag med på Lolita-tips det innebär att jag skickar en gåva till en främmande lolita och sedan får jag en gåva från nån annan, eller samma lolita. jag har redan gjort alla gåvorna till henne, men trots den lilla chansen, så vill jag ju inte publicera vad jag ska ge till henne.
 
Dock så kan jag visa sakerna jag gjorde till mig som övning innan jag gjordfe hennes saker. Jag höll mig till assecoarer, dels för att jag inte har hennes storlek, dels för att de är textila, och jag har nog med erfarenhet för att kunna fixa lite snygga rosetter.
 
De första är ganska vanliga rosetter, hårspänne på baksidan, ripsband och en liten stjärna för att göra det lite intressantare. Jag har ingen aning om hur hennes garderob ser ut, men man behöver alltid lite mer rosetter för håret.

 
Sen gjorde jag ett par wristcuffs, ganska enkla, hennes är snäppet mer avancerade, med små ripsbandsrosetter på sig. Jag har precis börjat med wristcuffs ordentligt, de här är bara det andra paret som jag faktiskt gillar i min ägo.
 
 
Tillslut en till sak för håret, men lite mer uppiffat, nästan något för ett bröllop, jag gillar de små pappersrosorna, vilka jag köpte, jag hoppas bara att de sitter fast även efter mycket användning.
 
 
Jag hoppas hon blir glad över sina saker, jag blev iallafall glad över sakerna jag gjorde till mig skälv!
Och jag är så pepp på att få mitt eget paket^^
 
 
 

RSS 2.0