Fjällen

Nu är det fyra dagar sen jag kom hem från fjällen och så här i efterhand så var det underbart. Även under tiden så var det riktigt trevligt, trots blåmärken, myggbett och stukade fötter.

 

Vi började med att åka till Enafors och ta bussen därifrån till storulvåns fjällstation. Där åt vi lite lunch och fortsatte senare mot sylarna. På vägen så tältade vi och sov. Min sovsäck var gjord för vinterbruk och var extremt varm, men det gick ändå.

 

Dagen efter så tog vi oss till sylarnas fjällstation runt lunchtid och jag, Samuel och Axel gick upp på herrklumpen medans resten av oss stannade och vilade. Det var en trevlig och avslappnad tur och vi låg och vilade på en jätteskön sten i ett tag innan vi gick ner inge och lagade till lite obeskrivligt äckligt följt av underbar militär choklad.

 

Dagen efter var det då dags för att ta sig upp till syltoppen och äntligen se Norge. Jag, Adam och Marcus tog den lättare vägen som bara var ganska jobbig och inte hade alltför klippiga branter. På vägen upp hade vi lite snöbollskrig vid snöfläckarna och det var lika delar kul, episkt och apjobbigt.

 

Jag träffade lite norrmän på toppen.

 

Argg!

 

Sen gick vi ner och åt något ganska gott, med betoning på ganska.

 

Dagen efter så begav vi oss hemåt, Marcus kände sig lite dålig så han begav sig direkt till storulvån medans vi tog vägen över snasahögarna där vi hade en trevlig sista kväll med grillning av bananer.

 

Dagen efter så tog vi oss ner till Enafors där vi försökte hitta något att äta men misslyckades brutalt. Hungriga trötta och arga gick vi ombord tåget två timmar senare och beställde hela bistron.

 

Jag har ne mängd andra bilder, men de får komma upp nån annan gång, om ett halvår ungefär då.


Paris-loli

Jag vet, jag är som vanligt extremt seg med det här, men allt är karins fel. Anledningen till att jag ens har bilerna nu är för att jag tog dem själv. 
Så, vi började vår lolidag med att ta oss till BabySSB och bara titta på affären. De hade inga öppetider, men det kändes som värt det att bara ha sett den.
Jag menar kolla in affären!
Men självklart var det itne nog bara att se den, så vi gick in för att ta oss en närmare titt.
Efter att bara ha gått runt och squeelat ett tag (och undrat var man fyller i jobbbansökningsenkäten) så började jag naturligtvis prova en massa.
Sne så gick vi över till en Angeliv pretty affär och jag vill bara varna känsliga läsare, har ni itne tagit era sötvaccin så är det här förmodligen dödligt.
Inte riktigt min stil, men bara titta på det! De kommer äta upp oss om jag inte skriver att det är jättesött! 
För... mycket rosa, kan inte, blogga mer....


Om någon undrar över varför bilderna är snea så finns det en bra naledning.
Dont. Question. Angelig. Pretty, ね? ^^

RSS 2.0