Metarmorphose Temps de fille Luckypack 2012

Så mitt luckypack har kommit nu och det är underbart^^
För de oinvigda så är ett luckypack lite av ett lotteri så att man vet vilka sorts saker man får, men itne exakt vilka. I det här fallet visste jag att jag skulle få en klänning, en väska, en blus och olika accessoirer. 
Det fantastiska råsa paketer, rosa och rött, otroliga färgkombinationer!
Framsidan, Metamorphosesvanarna.
Den fina väskan som kom med, jättebra att ha som shoppingväska! Och ja, nallen blåser glittriga bubblor från sin näsa när han sover, jag fattar inte riktigt heller....
Framsidan på JSK:n/klänningen! Det är små rosa stjärnor på den! Jag är helt förälskad i den, även om den är helt galen och kanske inte i god smak så tycker jag den är underbar. Snörningen machar inte rikigt tyget, men jag ska byta ut det mot ett råsa i samma färg som stjärnorna.
Och baksidan det är shirring både fram och bak vilket passar bra om man nu som jag inte har en japansk storlek på sin kropp^^ Underkjolen går inte hela vägen ner så volangen är genomskinlig!
Rosett som matchar klänningen, ganska enkel och liten, men det tyget behöver inte någon gigantisk rosett, det drar blickarna till sig ändå^^
Strumpor! Matchar inte klänningen för fem öre, men matchar massor med annat i min garderob. jag har redan börjat planera vilka kläder och olika outfits jag kan fixa med dem, älskar att de är blå, grå och bruna då jag har många kläder i de färgerna. Det ska stå metarmorphose.
Smycke, helt bedårande och det första brandsmycke jag äger. Det är oftast lite för dyra för min smak, men är det iett luckypack så^_-
Blus, bedårande och bästa kragen! Ett band att ha runt halsen medföljer.
Baksidan, liten rosett runt midjan och mycket shirring! Den är lång nog att jag kan ha på mig en kjol med den utan att visa magen vilket är underbart då jag har en ganska lång överkropp om man jämmför med en japanska.
Bloomers!!! Jag vill leva i dem, de är underbara, mysiga, mjuka och tillräckligt långa! Plus att de är rickligt med resår som sitter fantastiskt bra så! Kär i dem!
jag är jättenöjd med paketet, det var en hel del jag inte hade förväntat mig och klänningen är värkligen helt galen och kommer deffinitivt att uppdatera min garderob^^ Tack till min underbara syster som tog bilderna.

Kommentarer
Postat av: Folke

Vackert vackert. Jag skulle vilja ha en sån där blus. Menar du att du fick med en underkjol med klänningen, eller kommer du att behöva vänta innan du kan ha allt det här på dig?

2012-07-18 @ 18:24:35
URL: http://perfektfummel.blogg.se/
Postat av: siggy

Ingen underkjol, men jag tänker fuska och ha på det på tårtknytiset ändå^^

2012-07-18 @ 19:16:36
URL: http://sigridsresor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0